Cemal Kaşıkçı'nın Öldürüldükten Sonra Yakıldığı Tandırın Görüntüleri İlk Kez Paylaşıldı

Katar merkezli Al Jazeera televizyonunun, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda cinayete kurban giden Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili 'Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede?' adlı belgeselinde cinayete yönelik dikkat çeken pek fazla detay kullanıldı.

04.03.2019-15:38 - (Son Güncelleme: 04.03.2019-15:27) Cemal Kaşıkçı'nın Öldürüldükten Sonra Yakıldığı Tandırın Görüntüleri İlk Kez Paylaşıldı

Katar merkezli Al Jazeera televizyonunun, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda cinayete kurban giden Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili 'Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede?' adlı belgeselinde cinayete yönelik dikkat çeken pek fazla detay kullanıldı. Belgeselde, İstanbul Emniyeti'nin de dikkatini çeken tandır meselesi ele alınırken Kaşıkçı'nın cansız bedeninin yakıldığı tandırın görüntüleri ilk defa ortaya çıktı.

Cemal Kaşıkçı olayında ünlü bir restorandan verilen 32 porsiyon pişirilmemil et siparişi, cesedin tandırda yakıldığı ve diğer kurbanın Suudi gazetecinin nişanlısı olabileceği söylentileri dünya tarafından büyük bir tepki ile karşılandı.

KAŞIKÇI'NIN YAKILDIĞI TANDIR İLK DEFA GÖRÜNTÜLENDİ

Al Jazeera, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili çarpıcı ayrıntıların olduğu bir belgesel hazırladı. Kaşıkçı olayı hakkında yapılan belgeselde, İstanbul Emniyeti'nin dikkat çektiği tandır meselesi ele alındı. Belgesel Cemal Kaşıkıçı'nın cesedinin yakıldığı iddia edilen tandırın görüntülerini ilk defa paylaşırken, tandırın 1000 dereceye kadar ısınabildiği bilgisine de yer verildi. bununla birlikte tandırın ceset parçalandıktan en az 3 gün sonra yakıldığı bilgisine İstanbul Emniyeti'nin ulaştığı belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal