Cemal Kaşıkçı'nın Öldürüldüğü Yer Belli Oldu!

Al Jazeera kanalı Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü yerin tespit edildiğini açıkladı. İddiaya göre Kaşıkçı Başkonsolosluğa girdikten sonra çok sayıda kişinin saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti.

19.10.2018-15:40 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-15:44) Cemal Kaşıkçı'nın Öldürüldüğü Yer Belli Oldu!

Dünyaca ünlü haber kanalı Al Jazeera, İstanbul Başkonsolosluğuna girmesinin ardından bir daha haber alınamayan gazeteci Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle alakalı yeni ayrıntılara ulaşıldığını aktardı.

Al Jazeera haber kanalı, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın tam olarak nerede öldürüldüğünün tespit edildiğini açıkladı. Habere göre, soruşturmacılar Kaşıkçı'nın tam olarak nerede öldürüldüğünü belirledi.

HABER, SES KAYITLARI VE ARAMALARDA BULUNAN DELİLLERE DAYANDIRILDI

Canlı yayına geçen kanal, cinayetle alakalı yeni ayrıntıları ekrana taşıdı. Al Jazeera, haberini ses kayıtları ve aramalarda yer alan kanıtlara dayandırdı. Buna göre, Cemal Kaşıkçı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda girmesinin ardından çok sayıda şahsın saldırısına uğradı.

Amerikan Washington Post gazetesinde köşe yazarı olan Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'den beri kayıp. Suudi vatandaşı olan Kaşıkçı, İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na öğle saatlerinde geldi ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

TRUMP:KESİNLİKLE ÖLMÜŞE BENZİYOR

ABD Başkanı Donald Trump, saatler önce gerçekleştirdiği açıklamada Kaşıkçı'nın 'kesinlikle ölmüşe benzediğini' söyleyip, "Bunun neticeleri ağır olacak" dedi.

Üç ayrı soruşturmanın neticelenmesini beklediklerini ifade eden ABD lideri, "Bu çok üzücü. Çok güçlü bir açıklama yapacağız diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal