Cemal Kaşıkçı'nın Cesedi Nerede?

Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğünü resmen kabullenen Suudi Arabistan, ölen gazetecinin cesedi ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

20.10.2018-09:26 - (Son Güncelleme: 20.10.2018-09:19) Cemal Kaşıkçı'nın Cesedi Nerede?

Suudi Arabistan, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluk içinde meydana gelen bir arbedede hayatını kaybettiğini açıkladı. Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğünü resmen kabullenen Suudi Arabistan, ölen gazetecinin cesedi ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Reuters'e konuşan Suudi bir görevli Cemal Kaşıkçı'nın cesedine ne olduğu hakkında bilgi sahibi olmadıklarını belirtti.

CESED NEREDE?

Suudi Arabistan'ın Cemal Kaşıkçı'nın cesedi ne yaptığı konusunda herhangi bir açıklama yapmaması sosyal medyada da çok fazla tartışıldı. Çok sayıda kullanıcı yapılan resmi açıklamadan sonra, 'Cemal Kaşıkçı'nın cesedi nerede' sorusunu yönelten paylaşımlarda bulundu. İngilizce olarak açılan #WhereIsTheBody etiketine milyonlarca tweet atıldı.

İKİ FARKLI AÇIKLAMA

Reuters, Suudi yetkililere göre Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin yerel bir işbirlikçiye verildiğini öne sürdü. Reuters'e konuşan bir diğer Suudi bir yetkili ise cesede ne olduğunu bilmediklerini ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal