Cemal Kaşıkçı'nın Ailesinden Basına Çağrı

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ailesi, onun kayıp olduğunun aksini ispatlayacak hiçbir hukuki ya da resmi delil olmadığını ifade ederek medyadan sadece resmi kaynaklı haberler yapmasını istedi.

19.10.2018-07:15 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-07:09) Cemal Kaşıkçı'nın Ailesinden Basına Çağrı
Kaşıkçı olayının yankıları hala devam ediyor! Aniden ortadan kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ailesi, onun kayıp olduğunun aksini ispatlayacak hiçbir hukuki ya da resmi delil olmadığını ifade ederek medyadan sadece resmi kaynaklı haberler yapmasını istedi. Aile adına Amerikan CNN kanalına konuşan gazteci Cemal Kaşıkçı'nın kuzeni Mutasım Kaşıkçı, onun Suudi Arabistan'da tanınmış bir aileye mensup olduğunu kaydetti.

Kuzeninin ailesi, ülkesi ve mesleğini en yüksek seviyede temsil ettiğinin altını çizen Kaşıkçı, asla muhalif birisi olmadığını anlattı. Kuzen Kaşıkçı, Cemal Kaşıkçı'nın ülkesiyle ve liderleriyle ilişkilerinin güçlü ve karşılıklı saygı ilkeleri üzerine kurulu olduğunu söyledi. Gazetecinin ailesi ve yaşı ilerlemiş akrabalarının, medya organlarında yer alan ve resmi olmayan kaynaklara dayanan haberlerden endişe duyduğunun altını çizen kuzen Kaşıkçı, "Kaşıkçı ailesi, Cemal'i kayıp bir kişi olarak kabul ediyor. Bunun aksini gösteren resmi ya da hukuki bir delil yok." ifadesini kullandı.

Yürütülen soruşturmanın hızlı bir şekilde sonuçlanacağını düşündüğünü belirten  Mutasım Kaşıkçı, o zamana kadar medyadan sadece resmi kaynaklı haberler yayımlamalarını istediklerini sözlerine ilave etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal