Cemal Kaşıkçı Olayında Polis Belgrad Ormanları ve Yalova'da Bir Evi Aradı!

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturmasında polis Belgrad Ormanları'nda ve Yalova'da bir evde arama yaptı.

18.10.2018-13:41 - (Son Güncelleme: 18.10.2018-13:33) Cemal Kaşıkçı Olayında Polis Belgrad Ormanları ve Yalova'da Bir Evi Aradı!

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı bulmak için İstanbul Başkonsolosluğunu arayan polis dün de konsolosluk rezidansına girdi. Birimlerin Yalova'da bir çiftlik evi ile Belgrad Ormanı'nda da inceleme yaptığı öne sürüldü.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de girdiği Başkonsolosluk'tan bir daha çıkamamıştı. 3 gün evvel Levent'teki Başkonsolosluk binasını inceleyen Türk polisinin cinayet kanıtları bulduğu iddia edilmişti.

Polis dün de Türkiye'den kaçar gibi giden Başkonsolos Muhammed Uteybi'nin konutunda inceleme yaptı. Konutta ve bahçede gerçekleştirilen aramalar geç saatlere dek devam etti.

O GÜN 26 ARAÇ ÇIKMIŞ

Posta Gazetesi'nde olan habere göre, kamera görüntülerinde o gün konsolosluktan çıkan araçlardan bazıları sokaklarda tur atıp gene konsolosluğa geldiği yer alıyor. Bu araçların kafa karıştırmak için tur attığını tahmin eden polis, o gün konsolosluktan çıkan 26 aracın hepsini incelemeye aldı. Öne sürülene göre, bir otomobilin Yalova'daki çiftliğe, bir otomobilin ise Belgrad Ormanları'na gittiği belirlendi. Polis Kaşıkçı'nın cesedini bulmak için bütün bölgeyi arıyor. Bölgede kazı çalışması yapılması düşünülüyor.

GÖZLER YALOVA'YA ÇEVRİLDİ

Ortaya atılan bu suçlamalar ardından gözler bir anda Yalova'ya döndü. Yalova şehir merkezi ve kentin girişinde 3 gündür süren polis hareketliliği bu günde aynı biçimde devam etti. Öte taraftan Termal'e gittiği öne sürülen siyah renkli minibüsün daha öncede aynı yerden birkaç defa geçiş yaptığı, infaz ekibi üyelerinden ekibinin Termal bölgesinde yazlığı olma olasılığı üstünde durulduğu bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal