Çekmeköy'deki Helikopter Kazasında FETÖ İhtimali Üzerinde Duruluyor

Çekmeköy'de 11 Şubat 2019 tarihinde düşen askeri helikoptere yönelik yürütülen soruşturma kapsamlı bir şekilde devam ediyor.

08.03.2019-14:25 - (Son Güncelleme: 08.03.2019-14:17) Çekmeköy'deki Helikopter Kazasında FETÖ İhtimali Üzerinde Duruluyor

Çekmeköy'de 11 Şubat 2019 tarihinde düşen askeri helikoptere yönelik yürütülen soruşturma kapsamlı bir şekilde devam ediyor. Helikopterin düşmesinden sonra İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar'ın talimatı doğrultusunda, Başsavcıvekili Mesut Erdinç Bayhan'ın koordinasyonunda Cumhuriyet Savcısı Levent Bilgi tarafından açılan soruşturma detaylı olarak devam ediyor.

FETÖ VE SABOTAJ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Soruşturma bünyesinde, hain darbe girişiminde bulunan paralel yapılanma FETÖ ve sabotaj ihtimali üzerinde de duruluyor. Meydana gelen kazada FETÖ ve sabotaj izi olup olmadığını tespit etmek için düşen helikopterin bakım çalışmaları, bakımın kimler tarafından yapıldığı, helikopterin uçuş raporları, raporları kimlerin tuttuğu, bu kişilerin herhangi bir illegal yapılanmayla ilgilerinin bulunup bulunmadığı, helikopterin hangara giriş ve çıkış kayıtları, kamera kayıtlarına bakılarak helikopterin insan müdahalesi ile düşüp düşmediğine yönelik incelemeler gerçekleşiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal