Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Belediyeye Dolmuşla Gidip Geliyor

Rize'nin Çayeli ilçesi belediye başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, her gün belediyeye dolmuşla gidip geliyor. Vatandaşlar bu görüntü karşısında şaşkınlıklarını saklayamıyor.

28.06.2019-15:12 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-15:07)

Belediyeye dolmuşla gidip gelen Rize Çayeli Belediye Başkanı MHP'li İsmail Hakkı Çiftçi, "Belediye başkanının dolmuşla seyahat etmesi garip bir şey değil fakat seçilmiş insanların lüks ve şatafatlı hayatlar yaşamasına alıştırıldık, bizim yaptığımız farklı geliyor" diye konuştu.

Gün boyu belediye hizmetlerinin takibi esnasında makam aracını kullanan Çiftçi, akşam da dolmuşla evine gidiyor. Çiftçi'nin dolmuşta vatandaşlar tarafından çekilen görüntüleri paylaşıldığı sosyal medyada ilgi gördü.

"LÜKS VE ŞATAFAT İÇERİSİNDE YAŞAMASINA ALIŞTIRILDIK"

Seçilmeden önceki hayatını yaşadığını söyleyen Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, "Esasen bir belediye başkanının dolmuş kullanması çok doğal bir şey. Fakat biz, belediye başkanlarının lüks ve şatafat içinde yaşamasına alıştırıldık. Şimdi dolmuşta belediye başkanı görünce farklı geliyor, onlara ki fotoğrafımı çekip paylaşmışlar" dedi.

"ASLINDA ŞAŞILACAK BİR ŞEY YOK"

Sabah erken saatlerde evinden çıktığını söyleyen Çiftçi, sözlerine şöyle devam etti: İşe gitmek için dolmuşa biniyorum. Cebimde bozuk para olursa bırakıyorum. Yoksa dolmuş sürücüleri para almıyor benden. Bozuk param yoksa da yürüyerek gelirim belediyeye. Sosyal medyada dolmuşta bir görüntüm paylaşılmış. Bir vatandaşımız gizlice bir fotoğraf çekmiş ve kendi sayfasından paylaşmış. Bu fotoğraf sosyal medyanın da ilgisini çekmiş. Esasen şaşılacak bir şey yok. Normal olan bu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal