Çay Bahçesinde Otururken Sırtına Kurşun Geldi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde arkadaşlarıyla çay bahçesinde oturan Mülayim Hastürk bir anda masaya yığıldı. Yapılan kontrolde Hastürk'ün sırtından vurulduğu ortaya çıktı.

07.06.2019-17:50 - (Son Güncelleme: 07.06.2019-17:45)

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, arkadaşlarıyla çay bahçesinde oturan Mülayim Hastürk'ün sırtına nereden geldiği şimdilik tespit edilemeyen mermi geldi.

Olay, öğle saatlerinde, merkez Osmangazi'ye bağlı Tahtakale Mahallesi Veziri Caddesi'nde oldu. Çay bahçesinde arkadaşlarıyla oturan Mülayim Hastürk, birden masaya yığıldı. Arkadaşları Hastürk'ü kontrol ettiğinde, sırtından kan geldiğini fark etti.

Çay bahçesinde oturduklarını söyleyen Sabit Balkan, "Konuşuyordul. Bir anda pat diye bir ses gelince, masaya yığıldı. Ardından sırtında saçma gibi bir şey vardı. Sırtı açılmıştı. Nereden geldiğini bilmiyoruz. Birisi, rastgele ateş etti gibi duruyor" dedi.

Hastürk'ün sırtından vurulduğunu fark eden arkadaşları, sağlık ve polis birimlerine haber verdi. İhbarla olay yerine giden sağlık personelleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Hastürk, ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Mülayim Hastürk'ün hayati tehlikesinin olduğu bildirildi. Polis, olayla alakalı soruşturma açtı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal