"Çav Bella" Şarkısına Sinirlenen Bekçiler Ateş Etti

Beşiktaş'ta eğlenmek için lüks bara giden 2 gece bekçisi, 'Çav Bella' şarkısının çalınmasına sinirlenip havaya ateş açınca açığa alındı.

11.07.2019-09:47 - (Son Güncelleme: 11.07.2019-09:42)

İstanbul Beşiktaş'ta eğlenmek için lüks bir bara giden 2 gece bekçisi , "Çav Bella" şarkısının çalınmasından rahatsız olunca, tabancalarını çekerek birer el ateş açtı. Barda büyük bir korkuya sebep olan bekçiler gözaltına alındı.

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde vazife yapan gece bekçileri M.Ö.A ve T.K., yanlarına arkadaşları M.C.'yi de alarak geçtiğimiz pazar akşamı Bebek sahilindeki lüks bir bara gitti. Barda ilerleyen saatlerde Çav Bella şarkısı çalmaya başladı.

BEYLİK TABANCALARIYLA ATEŞ ETTİLER

Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak'ın aktardığına göre, şarkının çalınmasından rahatsızlık duyan ve öfkelenen bekçiler bar görevlisi A.C. ile tartışmaya başladı. Tartışma esnasında 2 bekçi, beylik tabancalarını çıkartarak birer el ateş açtı. Barda büyük bir korkuya sebep olan bekçiler ve arkadaşları gözaltına alındı. Bekçiler ve arkadaşları M.C., haklarında yapılan adli işlemin sonrasında serbest bırakıldı. Fakat bekçiler, haklarında başlatılan idari soruşturma çerçevesinde açığa alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal