Çatıya Çıkıp Polisle Çatıştı!

Bursa'da, polis ekiplerinin ’Dur’ ihtarına uymayan otomobilin sürücüsü Y.O., aracından inerek, bir binanın çatısına çıkıp polisle çatıştı.

06.11.2019-00:29 - (Son Güncelleme: 06.11.2019-00:21)

Gerçekleşen olay, saat 19.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Vakıf Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre devriye görevinde bulunan polis görevlileri, Ankara Yolu Caddesi üzerinde seyir halinde olan plakasız bir otomobilinden şüphelenerek 'dur' ihtarında bulundu.

Polisin ’Dur’ ihtarı yaptığı otomobilin sürücüsü Y.O., durmayarak bölgeden uzaklaştı. Yaklaşık 1 saat süren kovalamacanın ardından polis ve jandarma ekipleri, Y.O.’nun otomobilini terk edilmiş halde tarlaların arasında buldu.

Otomobilde yapılan aramada bir miktar metamfetamin ele geçirilirken, Y.O.’nun bulunması için çalışma başlatıldı.

ÇATIYA ÇIKARAK POLİSLE ÇATIŞTI

Ekipler, Y.O.’nun Vakıf Mahallesi’nde 2 katlı bir binanın çatısında olduğunu tespit ederek binanın çevresini sardı. Burada da polis ve jandarmaya teslim olmayan Y.O., tabancayla ekiplere ateş açtı. Polis ekipleri de havaya ateş ederek Y.O.’ya ’teslim ol’ çağrısında bulundu. Bu sırada tabancasında mermisi biten Y.O., çatıdaki kiremitleri ekiplere fırlattı.

AİLESİ VE POLİS ARASINDA ARBEDE YAŞANDI

Öte yandan, haberi alan Y.O.’nun ailesi olay yerine gelerek güvenlik güçleri ile tartıştı. Yaklaşık yarım saat boyunca çatıda teslim olmayan Y.O., polis ve jandarma ekipleri tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Çatıda ekipler tarafından kelepçelenen Y.O., yoğun güvenlik önlemi altında emniyete götürüldü. Y.O.’nun çok sayıda suçtan kaydının olduğu belirtildi.

Polis olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal