Canlı Yayındaki Sosyal Medya Tartışmasında Birbirlerini Tehdit Ettiler

Dün katıldıkları canlı yayında sosyal medya tartışması yapan 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner ve Halk TV Eski Genel Müdürü Şaban Sevinç arasında gergin anlar yaşandı. Sevinç Ankara'da haddini bildiririm derken, Metiner de ısıran dişini göstermez diyerek cevap verdi.

02.07.2020-10:09 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-09:57) Canlı Yayındaki Sosyal Medya Tartışmasında Birbirlerini Tehdit Ettiler

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın eşi Esra Albayrak'a sosyal medya üzerinden yapılan çirkin saldırı tartışma konusu oldu. Canlı yayında konuyu değerlendiren 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner ve Halk TV Eski Genel Müdürü Şaban Sevinç arasında tartışma çıktı.

Şaban Sevinç yaptığı açıklamada, "Sen buradan Esra Hanım üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yalakalık yapacaksın diye bildiklerimizi söylemeyelim mi?" dedi. Metiner ise bu sözlere, "Sen ne anlarsın yalakalıktan, yalakalık senin gibilere mahsustur." diyerek yanıt verdi.

İkili arasındaki gerilim artarken, Sevinç, "Sen buradan AK Parti'nin üst bakanlarına selam göndereceksin diye ben bildiklerimi söylemeyecek miyim? Sen beni susturacak mısın?" dedi. Metiner ise kimseye selam göndermeye ihtiyacının olmadığını ifade etti. 

"SKYPE'TAN EFELENMEYE BENZEMEZ O İŞLER"

Sevin daha sonra, "Ağzından lağım akıyor, ben ona haddini bildiririm Ankara'ya döndüğünde. Onu da söyleyeyim. Skype'tan efelenmeye benzemez o işler." dedi. Metiner ise "Görüşürüz o zaman, ısıran dişini göstermez." diyerek cevap verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal