Cani Kadın Adliye Gülerek Geldi

Samsun’da eski sevgilisi ve onun 3 arkadaşını bıçaklayan kadın gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen kadının adliyeye gülerek gelmesi dikkat çekti.

05.10.2018-17:44 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-17:43) Cani Kadın Adliye Gülerek Geldi

Edinilen bilgilere göre olay Samsun’un Canik ilçesinde meydana geldi.  E.C.D. eski sevgilisi Y.S. adlı kadınla aralarında sosyal medyadaki bir paylaşıma yapılan yorumdan dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonrası buşan E.C.D ile Y.S. arasındaki tartışma devam etti.  İddia göre, E.C.D., Y.S.'yi darp etti. Y.S. adlı kadın da üzerindeki bıçakla E.C.D. ve arkadaşları C.R.A. (28) ile E.C.İ.'yi (25) bıçaklayarak yaraladı. Bu sırada olayı ayırmak isteyen B.K.D.(23) de kazara elinden yaralandığı belirtildi.

Yaralılar Acil sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili Y.S. ve yanında olaylara karıştığı iddia edilen arkadaşını gözaltına aldı. Polisteki sorgusu tamamlanan 2 kadın, Samsun Adliyesine sevk edildiği belirtildi. Adliyeye sevk edilen Y.S’nin adliyeye gülerek gelmesi dikkat çekti.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal