Canan Kaftancıoğlu'dan Sözde Ermeni Soykırımı Twitleri

Daha önce sosyal medya hesaplarından yaptığı terör propagandalarıyla gündeme gelen CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun sözde Ermeni soykırımını kabul eden paylaşımları da ortaya çıktı. Kaftancıoğlu'nun paylaşımları büyük tepki çekti.

24.04.2019-11:50 - (Son Güncelleme: 24.04.2019-11:31) Canan Kaftancıoğlu'dan Sözde Ermeni Soykırımı Twitleri

Sosyal medya hesaplarından yaptığı PKK/YPG propagandaları nedeniyle kamuoyunun tepkisiyle karşılanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bu kez sözde Ermeni soykırımına ilişkin attığı twitlerle gündeme geldi.

Geçmişte Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla PKK sempatizanı olduğu ifşa edilen Canan Kaftancıoğlu, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılarak söz konusu paylaşımlarının partisi CHP'nin politikalarıyla ters düşmediğini ifade etmişti.

Sözde Ermeni soykırımı anmalarının yapıldığı bugünlerde ise Canan Kaftancıoğlu'nun 2012 ve 2013 yıllarında attığı twitler tartışma konu oldu. Tepki geçen paylaşımlarda Kaftancıoğlu'nun sözde soykırımı kabul ettiği görülürken anma törenlerine de katılım gösterdiği anlaşılıyor.

Söz konusu paylaşımlarda Kaftancıoğlu, "23 Nisan'dan bir sonraki gün neydi? Bilmek istemeyenler için ipucu:1915" ve "Tarihte bugün Ermeni Soykırımı Başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz, 19.15'te Taksim'de" ifadelerini kullandı.

 

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal