Canan Kaftancıoğlu 'Fahrettin Altun'un Evinin Fotoğraflanması' Suçundan İfadeye Çağrıldı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili “suçu ve suçluyu övme, suça azmettirme" suçlarından hakkında soruşturma başlatılan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı.

28.04.2020-11:12 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-13:36) Canan Kaftancıoğlu 'Fahrettin Altun'un Evinin Fotoğraflanması' Suçundan İfadeye Çağrıldı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili “suçu ve suçluyu övme, suça azmettirme" suçlarından hakkında soruşturma başlatılan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı.

CHP'li Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, Altun'un evinin fotoğraflarının çekilmesinin parti talimatı olduğunu dile getirmişti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç, Kaftancıoğlu hakkında “suçu ve suçluyu övme, suça teşvik” iddialarıyla suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlatmıştı. Bu doğrultuda ifadeye çağrılan Kaftancıoğlu'nun bu hafta içinde ifade vermesi gerekiyor.

Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Altun'un evinin fotoğraflarının çekilmesinin parti talimatı olduğunu belirtmişti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç, Kaftancıoğlu hakkında “suçu ve suçluyu övme, suça teşvik” iddialarıyla suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlatmıştı. İfadeye çağrılan Kaftancıoğlu'nun bu hafta içinde ifade vermesi bekleniyor.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini fotoğraflarken konuyla ilgili olarak, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Özçağdaş hakkında "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlamasıyla soruşturma başlatmıştı.

"İNŞAAT VAR MI YOK MU DİYE FOTOĞRAF ÇEKTİM" 

Fotoğrafları çektiğini kabul eden Özçağdaş, "İnşaat var mı yok mu diye fotoğraf çektim." dedi. Konuyla ilgili olarak önceki gün CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu açıklama yaptı ve Özçağdaş'a partinin talimat verdiğini söyledi. Bunun üzerine Canan Kaftancıoğlu'na da soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal