Çanakkale'de Kayıp Olan 4 Çocuğun Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Ezine'de geçtiğimiz cumartesi günü, derede sulara kapıldığı öne sürülen otomobilde olduğu değerlendirilen çocuklardan lise 2'nci sınıf öğrencisi Batuhan Kızıl'ın babası Aydın Kızıl, arama kurtarma çalışmalarına katılmak için ekiplerin yanına geldi.

04.02.2019-14:37 - (Son Güncelleme: 04.02.2019-14:24) Çanakkale'de Kayıp Olan 4 Çocuğun Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Ezine'de geçtiğimiz cumartesi günü, derede sulara kapıldığı öne sürülen otomobilde olduğu değerlendirilen çocuklardan lise 2'nci sınıf öğrencisi Batuhan Kızıl'ın babası Aydın Kızıl, arama kurtarma çalışmalarına katılmak için ekiplerin yanına geldi. Aydın Kızıl, oğlunun doğum günü kutlamasına katılmak için annesine haber vererek dışarı çıktığını ifade etti ve, 'Ondan sonra başına bunlar gelmiş. Olaydan bir saat sonra itfaiye, ambulanslar geçince; kayıp Ferhat diye bir arkadaşı var diye, bizimki de Ferhat'la samimi diye hemen aradım. Telefonuna ulaşılamıyordu. Koştuk geldik buralara, arama çalışmaları devam ediyor. İnşallah bulunur' şeklinde konuştu.

Elde edilen bilgilere göre, Ezine'de 2 Şubat Cumartesi gecesi dereye düşerek suyun akıntısına kapılan otomobilde oldukları iddia edilen  çocuklardan Ferhat Çil (16) ve Batuhan Kızıl'ın (16) Ezine Celalettin Topçu Anadolu Lisesi 2'nci sınıf, Barış Kurt'un (16) Ezine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2'nci sınıf, Mehmet Yalçın'ın da Çanakkale Sosyal Bilimler Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi olduğu ifade edildi. Arama kurtarma çalışmalarının 3'üncü gününde, 200 kişiden oluşan ekip bölgedeki çalışmalarına devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal