Çanakkale'de Anzak'ları Taşıyan Otobüs Yandı

Çanakkale Kara Savaşları'nın ve Anzak Çıkarması'nın 103. yıldönümü için Çanakkale'ye giden Anzak'ları taşıyan otobüs yandı. Kazada ölen yada yaralanan olmadı.

24.04.2018-20:45 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-20:37) Çanakkale'de Anzak'ları Taşıyan Otobüs Yandı

Çanakkale Kara Savaşları'nın ve Anzak Çıkarması'nın 103. yıldönümü anma etkinliklerine katılacak Anzakları taşıyan otobüs seyir halindeyken yanmaya başladı. 45 Anzak'ı taşıyan otobüs tamamen kül oldu.

TÖRENE KATILMAK İÇİN ÇANAKKALE'YE DOĞRU YOLA ÇIKTI

Uçakla İstanbul'a gelip anlaştıkları tur firması ile önce Kapadokya sonrasında İzmir ve Balıkesir'in Ayvalık ilçesini ziyaret eden 45 kişiden oluşan Anzak kafilesi, Çanakkale Kara Savaşları'nın ve Anzak Çıkarması'nın 103'ncü yıldönümü anma etkinliklerine katılmak için otobüsle Çanakkale'ye doğru yola çıktı.

BAGAJDAKİ VALİZLER YANGINDA ZARAR GÖRDÜ

Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu rampalarında Ömer Tavukçu'nun idare ettiği 34 JP 3604 plakalı tur otobüsünün motor bölümü alev aldı. Durumu fark eden sürücü Ömer Tavukçu, yolcuları derhal otobüsten indirdi. Anzak kafilesi söndürme uğraşlarını izlerken, Küçükkuyu Belediyesi İtfaiye birimleri uzun çalışmalar sonrası otobüsteki alevleri söndürdü. Otobüsün bagajında yer alan valizler yangında hasar aldı.

KAZADA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Olay yerine önce Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan giderek, söndürme çalışmalarını takip etti. Sonrasında Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin daha sonra da Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik giderek yolcularla yakından ilgilendi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yolcular tesis edilen başka bir otobüs ile Çanakkale'ye gitti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal