Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'dan Reis-i Cumhur'a Yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara İl Başkanları Toplantısı'nda "Bu belediye başkanını Çanakkale törenlerine konuşturmayacaksınız" dediği CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan konuya ilişkin açıklama yaptı.

14.10.2017-11:58 - (Son Güncelleme: 14.10.2017-12:06)

Cumhurbaşkanı Erdoğan İl Başkanları Toplantısı'nda CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'la ilgili açıklamalarda bulunmuş, Bu belediye başkanını Çanakkale törenlerine konuşturmayacaksınız" demişti. Konuya ilişkin açıklama, Başkan Ülgür Gökhan'dan geldi. Gökhan, "Beni hiçbir yerden kovamaz. Kovma kelimesi yakışık almadı. Törenlere katılmamı istemesini anlayışla karşılıyorum. Beni törenlerde yuhalıyorlardı Sayın Cumhurbaşkanı buna hiç müdahale etmemişti.

Sayın Cumhurbaşkanının önünde oldu bu. Bu törenler artık AKP şovuna dönüştü, mitingi haline geldi. Çanakkale halkı buraya giremiyor. Protokolden çıkarıldığım için teşekkür ediyorum. Eninde sonunda bir gün Çanakkale halkıyla kutlanacak o törenler. Biz halkla beraber yapacağız O stadda halk yok halkın olmadığı yerde benim de işim yok" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Çanakkale Belediye Meclisi toplantısında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile AK Parti Meclis Üyesi Tülay Ömercioğlu, arasında tartışma yaşanmıştı.

AK Parti Meclis Üyesi Tülay Ömercioğlu, söz alarak CHP'nin delege seçimlerinde usülsüzlük olduğunu iddia etmişti.
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, kadın meclis üyesine "konuşma, kes, ahlaklı ol" diye bağırmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal