Camiye Giren Yılan, 3 Günde Ancak Çıkartıldı

Osmaniye'de camiye giren boz yılan, cemaat ve öğrencileri endişelendirdi. Yılan, 3 gün devam eden uğraş neticesinde yakalanarak doğaya salındı.

27.07.2019-14:23 - (Son Güncelleme: 27.07.2019-14:20) Camiye Giren Yılan, 3 Günde Ancak Çıkartıldı

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde, camiye giren boz yılan, 3 gün devam eden uğraş neticesinde yakalanarak doğaya salındı.

Kuran Kursu öğrencisi Kadir Çağrı Kırıcı, akşam namazı öncesinde caminin pencerelerini açmak için içeri girdiğinde halıların üstünde gezinen yılanı fark ederek, hızla dışarı çıktı. Kırıcı, durumu cami imamı Ahmet Atalay'a haber verdi. Caminin güvenlik kamerası kayıtlarında gerçekleştirilen incelemede, içeride gezinen yılan saniye saniye kaydedildi. 3 gün boyunca aranan yılan yakalanarak doğaya salındı.

"3 GÜN NÖBET TUTTUK"

İmam Atalay, yılanın camiye akşam saatlerinde dış kapı altından girdiğini söyleyerek, "Akşam namazı için camiye giren öğrencimiz yılanı görmüş. Bunun ardından bizler de müdahale ettik. En sonunda duvar kenarındaki tahtaların arasına gizlenmiş halde bularak yakaladık. Bunun için üç gün nöbet tuttuk geceli gündüzlü. Sonunda da Allah'a hamd olsun saklandığı yerden alarak rahat bir biçimde namazımızı kıldık" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal