Camide Genç Kızı Zorla Öpen Adam "Şeytana Uydum" Dedi

Konya'da 62 yaşındaki bir adam camide namaz kılan bir genç kızı zorla öptü. Kızın şikayetinin ardından gözaltına alınan yaşlı adam, "Şeytana uydum" dedi.

24.06.2019-11:29 - (Son Güncelleme: 24.06.2019-11:25)

Konya'da, emekli Mazhar O. (62), namaz kılmak için camiye giren üniversite öğrencisi K.Y.'yi (20) zorla öpüp, sarıldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Mazhar O.'nun, emniyetteki ifadesinde, "Şeytana uydum" dedi.

Olay, 21 Haziran Cuma günü saat 15.00 sularında, merkez Meram ilçesine bağlı Şükran Mahallesi'ndeki camide oldu. Üniversite öğrencisi K.Y., iddiaya göre, öğle namazını kılmak için caminin kadınlar kısmına girdi. Namaz kılan genç kızın yanına, Kur'an-ı Kerim okurken, emekli Mazhar O. geldi. "Benim ellerimi çok alim öptü, sen de öp" diyen Mazhar O., kızın kabul etmemesi ardından cep telefonu numarasını istedi. Mazhar O., numarasını da vermeyen K.Y.'nin bu defa sırtını okşayıp, zorla yanaklarından öptü. Kıza yanağını uzatıp, öpmesini isteyen Mazhar O., reddedilince gene zorla sarıldı.

GENÇ KIZ YAŞADIKLARINI ANLATTI

Camiden çıkan K.Y., polis merkezine giderek, şikayette bulundu. K.Y., polise, "Namaz kılmak için caminin kadınlar kısmına geçtim. Namazın ardından Kur'an-ı Kerim okumaya başladım. Bu esnada yanıma tanımadığım yaşlı biri geldi. Elini öpmemi istedi. Ben kabul etmeyince cep telefonu numaramı istedi. Onu da vermeyince sırtımı elleyerek, yanaklarımdan öptü. Ardından benim de kendisini öpmemi istedi. Bunu reddedince beni kucaklayarak sarıldı" dedi.

K.Y.'nin şikayeti ardından çalışma başlatan, Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği birimleri, caminin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerden yola çıkan polisler, Mazhar O.'yu kısa zamanda yakaladı. Gözaltına alınan Mazhar O.'nun, emniyetteki ilk ifadesinde, "Şeytana uydum" dediği bildirildi. Mazhar O.'nun sorgusunun sonrasında bugün adliyeye gönderileceği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal