Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu’ndan Emeklilere Müjde!

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği ikramiye ve emekli maaşı konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu açıklamalarda bulundu.

29.05.2018-14:01 - (Son Güncelleme: 29.05.2018-13:57) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu’ndan Emeklilere Müjde!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, emekli maaşları ve ikramiyelerin ödeneceği tarihi açıkladı.

Bakan Sarıeroğlu konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"SSK Bağkur ve emekli sandığından emekli olan vatandaşlarımız, SGK'dan emekli maaşı almanın dışında farklı ödemeler alan hak sahiplerimiz de mevcut. Bu konu onları da ilgilendiren çok önemli bir müjdeydi. 1000 TL'lik ikramiye ödemesi yapılacak.

Daha önce Haziran'ın ilk haftasında ödemeye yapacağımızı belirtmiştik. Bu sene Ramazan bayramımız 15 - 17 Haziran tarihleri arasında…  Bayramdan önce vatandaşlarımızı daha da rahatlatmak için hem emekli maaşlarının ödemelerini hem de ikramiyeleri bir hafta öncesinden yapma kararı aldık.

Bağkur ve emekli sandığı emeklilerimizin ikramiyeleri 7 Haziran 2018 tarihinde ödenecek. SSK emeklilerimizin ikramiyeleri ise 8 Haziran 2018’de ödenecek.

Emekli sandığı emeklilerimizin maaşlarının ödemelerini 1-5 Haziran arasında, SSK Bağkur emekli maaşlarının ödemelerini ise 11-12- 13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceğiz.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal