Cadde Ortasında Annesini Dövdü, Tekme Tokat Dayak Yedi

Erzurum'da sokakta annesini tekmeleyerek döven kişi, olayı gören iki vatandaş tarafından tekme tokat dayak yedi. Bipolar bozukluk olduğu ortaya çıkan genç, daha sonra zorlukla hastaneye kaldırıldı.

03.08.2020-14:01 - (Son Güncelleme: 03.08.2020-14:23) Cadde Ortasında Annesini Dövdü, Tekme Tokat Dayak Yedi
Erzurum'da caddenin orta yerinde annesine tekme atan genç, olayı gören orada iki vatandaş tarafından dövüldü. Bipolar rahatsızlığı olduğu öğrenilen genç, kavgaya müdahale eden emniyet güçleri tarafından zorluklarla ambulansa alınarak hastaneye götürüldü.

ANNESİNE TEKMELEDİ

Hadise, bugün saat 11.30 sularında, Yakutiye ilçesindeki Çaykara Caddesi üzerinde meydana geldi. İsmi gizlenen genç, kaldırımda beraber yürüdüğü annesine, vurmaya başladı. Darbeleriyle yere düşen annesine tekme atan gence, o esnada etraftaki iki vatandaş müdahale etti.

ETRAFTAKİLER MÜDAHALE ETTİ

İkili, annesini döven şahsı, tekme tokat dövdü. Anne de, yerden kalkarak, uzak bir yere gitti. Kavgayı gören iki sivil emniyet memuru, olaya müdahale etti. Genç, sinirli ikilinin elinden kurtarıldı. Fakat annesinin tekrar yanına giderek, tekrar vurmaya başladı. Emniyet güçleri de gence kelepçe taktı.

ANNE, OĞLUNUN HASTA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Hadise yerine ek emniyet ve sağlık görevlileri giderken, genç ise kaldırıma oturup ağlamaya başladı. Ellerindeki yaralar kanayan anne de emniyet güçlerine, oğlunda bipolar rahatsızlık olduğunu dile getirdi. Anne, çocuğuna bakamadığını ve bakımevine yatırılmasını talep ettiğini ifade ederek, kendisinin de huzurevine gitmek istediğini belirtti. Annesinin şikayetçi olmadığı genç, emniyet güçleri aracılığıyla güçlükle ambulansa alınarak, Erzurum Şehir Hastanesi'ne götürüldü.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal