Büyük Vurgun Yapan Mehmet Aydın'ın Uruguay’daki Evi Ortaya Çıktı

Çiftlik Bank’ın sahibi olarak Türkiye’nin konuştuğu isim dolandırıcı Mehmet Aydın’ın Uruguay’da yaşadığı evin görüntüsü basına sızdırıldı. Başkent Montevideo’daki iki katlı ve bahçeli rezidansın özel girişi ve otoparkı da var.

17.03.2018-10:19 - (Son Güncelleme: 17.03.2018-15:04) Büyük Vurgun Yapan Mehmet Aydın'ın Uruguay’daki Evi Ortaya Çıktı

Yüksek kâr payı vaadi ile 78 bin 836 kişiden 511.7 milyon TL çalan Çiftlik Bank’ın sahibi Mehmet Aydın, toplanan paranın 398.3 milyon lirasını üyelere verdi. Söz konusu paranın 113.4 milyon lirası ise Mehmet Aydın’ın Kıbrıs’taki şirketi ile eşi ve yakınlarının hesaplarına gönderildi. Hürriyet’in Ümraniye’deki şirket merkezinin boşaltıldığının ortaya çıkarması ile hemen herkesin izini sürdüğü Mehmet Aydın’ın Uruguay’da yaşadığı yere ilişkin ayrıntılar, bir yıl önce avukatına verdiği vekâletname ile ortaya çıktı.

ADRESİNİ VERDİ

Mehmet Aydın, 8 Haziran 2017’de Türkiye’nin Arjantin’in Buenos Aires elçiliğine giderek, İstanbul’da bulunan Avukat Mehmet Tuna’ya vekâletname verdi. Aydın sunduğu belgelerde kendi kimlik bilgileri yanı sıra Uruguay’da yaşadığı yerin açık adresini de elçilik görevlileri ile paylaştı. Aydın’ın verdiği adres başkent Montevideo’nun Barriro Carrasco bölgesinde bulunuyor. Söz konusu adres üzerinde yaptığı araştırmalar sonrası Aydın’ın kaldığı rezidansın görüntülerine ulaştı.

En Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal