Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Büyük Vurgun Yapan Mehmet Aydın Uruguay'dan Mesaj Verdi: Herkese Çok Geçmiş Olsun

Uruguay'da olduğunu kabul eden Mehmet Aydın, 'herkese çok büyük geçmiş olsun' derken, bütün paraları iade edeceğini söyledi.

17.03.2018-14:34 - (Son Güncelleme: 17.03.2018-15:05) Büyük Vurgun Yapan Mehmet Aydın Uruguay'dan Mesaj Verdi: Herkese Çok Geçmiş Olsun

Mehmet Aydın'a ait olduğu belirtilen ses kaydında, bu duruma gelinmesinde Türk basını suçlayan Aydın, 18 ayda 215 milyon TL yatırım yaptıklarını savundu. Hesapların açılması ve üyelere ödemelerin yapılabilmesi için bakanlığa bizzat kendisinin gidip yalvardığını, ancak kimsenin kendisini dinlemediğini ve şirketin Bitcoin varlıklarını yok saydığını öne sürdü.

"Ticarette kâr da var zarar da" diyen Mehmet Aydın, "Bir gün bu şirket batarsa tüm varlıkları üyelerimizindir diye söz verdim. Devlet mal varlıklarımızın satışını yaparak iadeleri yapacaktır, kalan kişilere de ödemeleri ben bitcoin ile yapacağımın sözünü veriyorum. Herkese çok geçmiş, büyük geçmiş olsun. Kâra da zarara da hepimiz ortağız. Üyelerimiz zarar görmediği gibi bizi suçluyor anlamıyorum. Ama bütün iadeleri yapacağım, ama bir yıl ama üç yıl..." dedi.

En Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;