Bütün Hizmetler E-Devlet'e Taşınacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında yapılan E-Devlet koordinasyon toplantısından önemli bir karar çıktı. Alınan karara göre tüm devlet hizmetleri 1 sene içinde E-Devlet'e taşınacak.

01.09.2018-09:39 - (Son Güncelleme: 01.09.2018-09:33) Bütün Hizmetler E-Devlet'e Taşınacak!

Son dönemlerde soy bilgisi öğrenme hizmeti ile dikkatleri toplayan E-Devlet ile alakalı son dakika bir gelişme meydana geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay önderliğinde dün gerçekleştirilen E-Devlet koordinasyon görüşmesinde, tüm hizmetlerin bir sene içinde elektronik ortamda verilemesi kararı alındı.

İlgili bakan yardımcıları ve bürokratların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, e-Devlet sistemiyle alakalı yeni dönemin yol haritası tespit edildi.

TOPLANTIDA KARARLAŞTIRILDI

Vazifelendirmeler ve iş takviminin düzenlenip, e-Devlet’in siber güvenlik ve entegre veri tabanı kısmının da ele alındığı görüşmede, e-Devlet’in Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne ivedilikle entegrasyonunun ve bütün hizmetlerin bir sene içinde elektronik ortamda sağlanması kararı alındı. Açıklanan bilgiye göre toplantıda, Türkiye’nin dijital dönüşümünün e-Devlet sistemi üstüne inşa edileceği de kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal