Bursa'nın Yıldırım İlçesinde Fabrikada Patlama! Yaralı İşçiler Var

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde Otosansit Sanayi Sitesi'nde yer alan bir fabrikada patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 3'ü ağır 5 işçi yaralandı.

26.04.2019-15:49 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-16:06) Bursa'nın Yıldırım İlçesinde Fabrikada Patlama! Yaralı İşçiler Var

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki Otosansit Sanayi Sitesi'nde faaliyet yapan fabrikada nedeni şimdilik tespit edilemeyen bir patlama oldu. İlk tespitlere göre 3'ü ağır 5 işçi yaralandı.

PATLAMA SONRASI YANGIN ÇIKTI

Olay, saat 15.10'da, merkez Yıldırım ilçesi Otosansit Sanayi Sitesi'nde faaliyet yapan sentetik iplik boyama fabrikasında oldu. Fabrikada şimdilik tespit edilemeyen sebeple büyük gürültüyle patlama oldu, sonrasında da yangın çıktı. Olayda ilk tespitlere göre 3'ü ağır 5 işçi yaralandı.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Etraftakilerin ihbarı ardından bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ile arama ve kurtarma birimleri gönderildi. Yangın büyümeden ekipler tarafından söndürülürken, olayda yaralanan işçilerin ilk müdahalelerinin sonrasında hastanelere gönderildikleri kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal