Bursalılara Büyük Sürpriz, 3. Kez İndirim Geliyor

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından, su fiyatlarına üçüncü kez yüzde 10’lik indirim getirilmesi ve fiyatların düzenlenmesinde kullanılan ilk kademe bareminin 10 metreküpten 12 metreküpe çıkartılması kararı verildi.

23.01.2019-09:22 - (Son Güncelleme: 23.01.2019-09:17) Bursalılara Büyük Sürpriz, 3. Kez İndirim Geliyor

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından, su fiyatlarına üçüncü kez yüzde 10’lik indirim getirilmesi ve fiyatların düzenlenmesinde kullanılan ilk kademe bareminin 10 metreküpten 12 metreküpe çıkartılması kararı verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Hemşerilerimizin yapılan indirimleri Şubat ayından itibaren hissedeceğini umuyorum” ifadelerinde bulundu.

Suya üçüncü kez getirilen yüzde 10’luk indirim ile Bursalıları bir kez daha sevindirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Aktaş yaptığı açıklamada, “Burada ikinci bir rahatlama da şu şekilde olacak. Daha önce biliyorsunuz, fiyat değişimi 10 metreküpe kadardı. Genel anlamda su kullanımının yüzde 70’i 10 metreküpe kadar. Bunu da 12 metreküpe çıkardık ki aile bütçelerine önemli artı değer sağlayacak bir başka konu. 12 metreküpten sonra fiyatlamada yüzde 50’lik artış söz konusu. Dolayısıyla bugün iki indirim birden olmuş oldu. Yüzde 10’luk su indirimi ve 10 metreküp olan ilk kademe bareminin 12 metreküpe çıkartılması. 1 Şubat tarihinden itibaren halkımızın yapılan indirimleri ziyadesiyle hissedeceğini umuyorum. Hayırlı uğurlu olsun” sözlerini kullandı.

Başkan Alinur Aktaş, su fiyatlarında gerçekleşen indirimlerden kaynaklanacak açığı uygulayacakları tasarruf önlemleri ve satın almalarla kapatacaklarını belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal