Bursa'da Yerli Otomobil Heyecanı Yaşanıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay aktardığı açıklamada, Türkiye'nin yerli otomobil hayalinin Bursa'da gerçekleşecek olmasının mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

27.12.2019-18:16 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-18:12) Bursa'da Yerli Otomobil Heyecanı Yaşanıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay aktardığı açıklamada, Türkiye'nin yerli otomobil hayalinin Bursa'da gerçekleşecek olmasının mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Söz konusu kararın Bursa iş dünyası için yeni yıl müjdesi olarak kaydedildiğini belirten Burkay, kentin otomobil sektöründe sahip olduğu üretim yeteneği, yetişmiş insan kaynağı ve lojistik imkanlarıyla bu tarihi sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğini dile getirdi.

Burkay, Bursa ekonomisinin nitelikli dönüşümü ve makro yatırımları kente kazandırmak için yaptığı çalışmaların, yerli otomobil için de güçlü bir altyapı oluşturduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Yarım asırlık üretim tecrübesiyle otomotiv sektörünün kalbinin attığı Bursa, yerli otomobilin güçlendireceği ekosistemle gelecek 50 yılın da otomotiv endüstrisi merkezleri arasında yer almaya devam edecek. Ortaya çıkacak bu potansiyel ile birlikte katlanacak ihracat performansımız sayesinde Bursa'nın Türkiye ekonomisinin kalkınmasındaki öncü rolü daha da güçlenmiş olacak." 

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal