Bursa'da Sanayi Sitesini Hortum Vurdu

Bursa’nın Gürsu ilçesinde bulunan bir sanayi sitesini hortum darmaduman etti. Bir şahıs üstüne düşen metal levha sebebiyle yaralanırken 20 iş yeri hasar aldı. Hortum sanayide bulunan iş yerlerinin çatılarını uçurdu. Bir kamyon da hortum nedeniyle sürüklenerek yan yattı.

26.01.2021-17:40 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-17:50)

Öğrenilen bilgiye göre, Bursa Ankara yolu üzerinde bulunan Otosansit Sanayi Sitesi C4 Sokak 14. blokta kuvvetli rüzgar esnasında meydana gelen ufak çaplı hortum nedeniyle yirmi iş yerinin çatısı uçtu. O dakikalar kameralara anbean kaydedilirken vatandaşlar oldukça korktu. 

Park halinde duran bir kamyon hortum nedeniyle yirmi metre sürüklendi ve ardından yan yattı. Çatılardan ayrılan saç ve demirler sanayi sitesinde bulunan araçların üzerine düşerek hasara yol açtı. On iki araçta maddi hasar meydana geldi. Arabasını tamir ettirmek için saniyede bulunan 38 yaşındaki Kenan Özsoy kafasına düşen çatı saçı sebebiyle ağır bir şekilde yaralanarak sağlık ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal