Bursa'da Jet Ski İle Kadınları Taciz Eden Şahsa Soruşturma Açıldı

Bursa'da plajda kadınları jet ski ile taciz eden şahıs, yapılan şikayetler üzerine polis tarafından yapılan kısa bir gözlemin ardından şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

30.07.2020-09:22 - (Son Güncelleme: 30.07.2020-09:21) Bursa'da Jet Ski İle Kadınları Taciz Eden Şahsa Soruşturma Açıldı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde plajlarda düzenlenen koronavirüs denetimi kapsamında polis ekipleri kontrollerini yaparken beklenmedik bir olayla karşılaştı. Plajda kontrol yapan polis ekipleri kadınlardan gelen şikayet üzerine harekete geçti.

Jet ski ile denizde dolaşan bir şahsın kadınlara sürekli laf attığı ve onları denizde gezdirmek bahanesi ile tacizde bulunduğu iddia edildi. İddialar üzerine Mudanya sahil Güvenlik ekipleri plajda önlem aldı.

ŞÜPHELİ, POLİS TARAFINDAN TAKİBE ALINDI

Ekipler plajda yaklaşık bir hafta boyunca kadınları taciz ettiği iddia edilen şüpheliyi takibe aldı. Plaja yaklaşıp kadınları izlediği dikkat çeken şahış, şikayette bulunan kadınlar tarafından teşhis edildi. Adının Ö.B olduğu ortaya çıkan kişi gözaltına alındı.

UYGUNSUZ HAREKETLERDE BULUNDUĞU TESPİT EDİLDİ

Gemlik Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla Ö.B hakkında soruşturma başlatıldı. Şahıstan şikayetçi olan kadınlar Ö.B'nin uzun zamandır uygunsuz hareketlerde bulunduğunu ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal