Bursa'da Feci Kaza! Ölümden Son Anda Kurtuldu!

Bursa’da rampa aşağıya indiği esnada freni patlayan kamyonet markete girdi. Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedilirken, market ve işyerinin önünde olan vatandaşlar ölümden saniyelerle kurtuldu.

02.12.2020-11:38 - (Son Güncelleme: 02.12.2020-11:33)

Feci kaza, geçen akşam saatlerinde kent merkezinde gerçekleşti.

Öğrenilen bilgiye göre F.A., hakimiyetindeki 16 CMG plakalı kamyonetin frenleri, yokuş aşağı indiği sırada patladı. Şoförünün kontrolünü kaybettiği kamyonet, oldukça hızlı bir şekilde yokuşun sonundaki markete daldı.

Kaza nedeniyle markette oldukça hasar oluşurken, kazada hiç kimsenin yaralanmaması olası bir faciayı önledi. Kaza esnasında marketteki müşteriler ile iş yeri sahibi Gökhan K. da ölümden saniyelerle kurtulabildi.

Kaza anı ve marketteki müşterilerin saniyelerle ölümden kurtulduğu dehşet anları, kameralara saniye saniye yansıdı. Markette oldukça maddi hasar meydana gelirken, kullanılamaz duruma gelen kamyonet, çekici ile marketin önünden kaldırıldı.

MARKETE GİREN ÜÇÜNÇÜ ARAÇ

Meydana gelen feci anında oldukça telaşlanan market sahibi Gökhan K. şu ifadeleri kullandı:

 "Son 1 yılda marketime giren üçüncü araç oldu. Daha öncede kepçe ve otomobil markete dalmıştı. Artık canımızın derdine düştük. Yetkililerden bu yola çözüm bulmalarını istiyoruz. Kaza sırasında market içerisinde müşteriler vardı. Belki de saniyeler ile ölümden kurtuldular. Yetkililerimizden yardım bekliyoruz. ‘’

Emniyet güçlerinin kazaya ilişkin soruşturmaları devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal