Bursa'da Eli Bıçaklı Şahıs Evlerin Çatısında Gezdi!

Bursa'da eli bıçaklı şahıs dün gece 04.00'dan bu yana evlerin çatılarında gezerek mahalleye kabus yaşattı.

26.06.2020-16:32 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-16:16) Bursa'da Eli Bıçaklı Şahıs Evlerin Çatısında Gezdi!

Olay, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesine bağlı Küçükbalıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Gece yarısı evlerin çatısına çıkan eli bıçaklı saldırgan çevredeki vatandaşlar tarafından polis ihbar edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri şahsı fark ederken, şahıs polisleri görünce çatıdan çatıya atlayarak saklandı.

Sabah yine ortaya çıkan şahsın birkaç sokak ötede oturan E.G. olduğu tespit edildi. Öğle saatlerinde bir evin kapısını zorlayan saldırgan, kapıyı açan kadını rehin almak istedi. Kadının kendisine direnmesi üzerine çatıya çıkan şahıs çatıda bağlı bulunan köpeği alarak kaçtı. Kısa bir süre saklanan ve tekrar ortaya çıkan şahıs elindeki bıçağı köpeğin boğazına dayadı. Uzun süre polis ekiplerinin ikna edemediği E.G., köpeği öldürme tehdidinde bulundu.

Daha sonra köpeği evin arka bahçesine atan E.G., elindeki bıçağı kalbine dayadı. Bu sırada E.G.’nin boynuna sarılan bir polis E.G.’yi yere yatırdı. Bu sırada diğer polisler de balkona atlayarak önce E.G.’nin elinden bıçağı aldı, daha sonra da etkisiz hale getirdiler. Polis ekipleri tarafından kucaklanarak aşağıya indirilen E.G. ambulansta sağlık muayenesi yapıldıktan sonra gözaltına alındı. E.G.’nin terastan aşağıya attığı elinde bulunan bir demet kenevir bitkisine de polis ekipleri el koydu. Gözaltına alınan E.G. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Şahsın 16 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenilirken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal