Bursa'da Bir Vatandaş Muhtarlık Seçiminde Rakip Olan Oğlunu Evlatlıktan Reddetti

Bursa'daki Heceler Mahallesi'nde baba ile oğlu muhtar adayı oldu. Mesele ile alakalı açıklama yapan baba Ali Sevinç, "Benim öyle bir oğlum yok. Evlatlıktan da reddettim." dedi.

06.02.2019-14:54 - (Son Güncelleme: 06.02.2019-14:09) Bursa'da Bir Vatandaş Muhtarlık Seçiminde Rakip Olan Oğlunu Evlatlıktan Reddetti

Orhangazi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı ile Heceler Köyü Muhtarlığı vazifesine devam eden 64 yaşındaki Ali Sevinç, köy muhtarlığa tekrar aday olduğunu söyledi. Fakat Muhtar Ali Sevinç bir sürpriz ile karşılaştı.

BABASINA RAKİP OLDU

İkinci kez muhtar olmaya hazırlanan Ali Sevinç'in karşısına oğlu 34 yaşındaki Zafer Sevinç çıktı. 31 Mart yerel seçimlerin de baba-oğul aynı köyde muhtarlık için mücadele edecek. 237 nüfusa sahip köyde 199 seçmen oy verecek.

"EVLATLIKTAN REDDETTİM"

Sözcü'nün haberine göre, Muhtar Ali Sevinç, kendisine rakip olan oğluna çok kızgın olduğunu söyleyerek "Benim öyle bir oğlum yok. Evlatlıktan da reddettim. Zaten 1 senedir görüşmüyoruz. Karşıma aday olarak çıktı. Bakalım kazanabilecek mi? Seçmen sayısı 210 olan köyde muhtarlık için 8 aday var. Bakalım kim kazanacak" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal