Bursa'da Bir Polis Memuru Kendi Silahıyla Ağır Yaralandı!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kavgaya müdahale eden polis memurunun belindeki silahı alan şahıs polisi vurarak ağır yaraladı.

04.12.2019-12:06 - (Son Güncelleme: 04.12.2019-11:47)

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kavgaya müdahale eden polis memurunun belindeki silahı alan şahıs polisi vurarak ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Yavuzselim Mahallesi'nde bir grup inşaat malzemesi satışı yapan bir iş yerinde bir kavga meydana geldi. Olay yeri görgü tanıklarının ihbarı üzerine bölgede görev yapan polis memuru Alaaddin Ö. kavgayaya müdahale ederken, Alaaddin Ö. ile Murat D. arasında yaşanan kavga şiddetlendi.

O sırada polis memurunun şahsi silahını alan Murat D. polis memuru Aladdin Ö.'nün kafasına ateş etti. Başka bir ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal etti.

Yaralı polis memuru ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderilere ameliyata alınırken, şüpheli Murat D. polis ekiplerince gözaltına alınarak Yavuzselim Karakoluna sevk edildi.

POLİS MEMURUNUN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR
Olayın ardından Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, hastaneye intikal ederek yaralı hastanın durumuna yönelik bir açıklama gerçekleştirdi. Canbolat söz konusu açıklamasında, "Yıldırım ilçemiz Yavuzselim Karakoluna aile içi bir ihbar yapılıyor. Ekipler hızlı bir şekilde olay yerine gidiyor ve faili ikna etmeye çalışıyor. Bu sırada polis memurunun belindeki silahı alarak polis memuruna ateş ediyor. Bunun üzerine ağır yaralanan polis memuru acil bir şekilde hastaneye getirilerek ameliyata alınıyor. Şüphelide ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. Acı bir olay polis memurumuza acil şifalar diliyoruz ama durumu şuan ağır gözüküyor" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal