Bursa'da Açık Mekanlara Baskın

Coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında yurt genelinde birçok mekan geçici süreliğine kapatıldı. Kapatılan mekanlar arasında eğlence mekanları da yer aldı. Bursa'da bu kurala uymayan mekanlara baskın yapıldı.

26.03.2020-08:50 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-15:11)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Bu tarihten sonra alınan önlemler üst seviyeye çıkartıldı ve vatandaşların toplu yerlerde bulunmasının önüne geçmek için birçok iş yeri geçici süreliğine kapatıldı. Bu kuralı çiğneyen mekanlar için işlem yapılırken dün de Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı toplam 100 kişilik polis, açık olan mekanlar için uygulama yaptı.

Bu kapsamda il genelinde birçok mekan incelendi. Ekipler inceleme sırasında açık bir mekan tespit etti. Mekanda, işletmeciler ve müşterilerin de içinde olduğu 20 kişi ile konsomatris olarak çalışan kadınlar yakalandı. Ekipler bu kişileri gözaltına aldı. Konsomatris olarak çalışan kadınlar ise işlemlerinin yapılması için Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal