Bursa'da 1 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kavga Kameralara Yansıdı

Bursa'da borç para yüzünden iki taraf arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve silahlı kavgaya döndü. Kavgada bir kişi hayatını kaybederken olay güvenlik kameralarına yansıdı.

04.05.2020-15:14 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-15:24)

Geçtiğimiz sene ekim ayında meydana gelen olayda, merkez Osmangazi ilçesindeki bir iş hanında Aydın Geçen ile husumetli olduğu belirtilen Cengiz Beran'ın kayınpederi Murat Beran'a ait iş y erine gitti. Aktaş, Murat Beran'da damadının borcunu ödemesini istedi. İkili arasında tartışma yaşanırken, olay kısa sürede kavga dönüştü. İkili arasındaki kavgayı araya girenler ayırdı.

Aktaş, bir gün sonra oğlu Kaan ve oğlunun 6 arkadaşı ile birlikte Beran'ın dükkanına yeniden gitti. İki grup arasında yeniden kavga çıkarken, kavgaya Murat Beran'ın oğlu Kadir Beran ve damadı Cengiz Beran da dahil oldu. Kadir ve Cengiz Beran yanlarındaki tabancayı çıkarttı ve Aydın Ataş, Kaan Aktaş ve Kaan Aktaş'ın arkadaşı Yusuf Gökçe'yi yaraladı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aydın Aktaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan Murat Beran ile oğlu Kadir Beran ve damadı Cengiz Beran ise tutuklandı.

Kavga anı ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Tutuklu 3 kişi hakkında iddianame hazırlanırken, iddianamede; baba-oğul ve damatları hakkında Aydın Aktaş'ı 'kasten öldürmek', Kaan Aktaş ile Yusuf Gökçe'yi de 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından 3'er kez müebbet hapis cezası istendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal