Bursa Yol Tartışması Kötü Bitti

Bursa'da 20 yaşındaki Görkem Bayraktar, yol verme tartışmasına girdiği 49 yaşındaki Derya Y. tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

26.04.2018-10:17 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-10:03)

Yol kavgası kötü bitti

Olay 23 Nisanda Bursa’nın Çekirge Meydanı'nda yaşandı. Görkem Bayraktar (20) trafikte aracı ile seyrederken, şüpheli Derya Y. (49) ile yol verme meselesinden tartışma yaşamaya başladı. Tartışma sonrası iddialara göre Derya Y, küfrederek meydanda bulunan evine gitti.

Görkem Bayraktar, Derya Y.'yi takip etti. Zili çalan Bayraktar, kapıyı açan Derya Y. ile kapıda yumruklu kavga etmeye başladı. Derya D. cebinden çıkardığı bıçakla Bayraktar'ı karın bölgesinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Derya Y.'nin Görkem Bayraktar'ı yaralayıp kaçtığı o anlar ise yakınlarda bulunan bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı. Ağır yaralı olan Bayraktar, peşinden koşmaya çalışsa da, aşırı kan kaybetmesi nedeni ile yolun karşısında bulunan büfenin önünde yığılıp kaldı. Büfe çalışanları yaralı halde yerde yatan Bayraktar'ı görünce hemen 112 acil müdahale ekiplerini arayarak haber verdi. Büfe çalışanları, Bayraktar'a su verip, kanamasını durdurmak için de tampon yaptı.

Kısa süre sonra olay yerine gelen ambulans aracılıyla hastaneye kaldırılan Görkem Bayraktar yoğun bakıma alındı. İki gündür yoğun bakımda tutulan Bayraktar bu sabah yaşam mücadelesini kaybetti.

Polis ekipleri, yaptıkları araştırmanın akabinde olayla ilgili Derya Y.'yi, yakalayarak gözaltına aldı. Derya Y, ifadesi alındıktan sonra hastaneye götürülerek sağlık kontrollerinden geçirilmesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Görkem Bayraktar, Demirtaşpaşa Mahallesi'nde bulunan Timurtaşpaşa Camisi'nde kılınan cenaze namazını ardından toprağa verildi. Acılı anne ise cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal