Bursa Nilüfer İlçesindePolis Memuru Veli Okulda Dehşet Saçtı!

Bursa' nın Nilüfer ilçesinde bulunan Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu ilkokulunda polis memuru olduğu iddia edilen bir veli, tartıştığı okul müdiresi ve öğretmeni silahla yaraladı. Yaralı eğitmenler acil servise kaldırıldı..

11.04.2018-10:12 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-11:18) Bursa Nilüfer İlçesindePolis Memuru Veli Okulda Dehşet Saçtı!

Bursa merkez Nilüfer ilçesinde bulunan ilkokulda, polis memuru olduğu öğrenilen bir veli tartıştığı okul müdürü ve öğretmeni silahla saldırarak yaraladı.

 Olay, sabah saatlerinde Hasanağa Mahallesi'nde bulunan Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlkokulu'nda gerçekleşti. Kimliği henüz açıklanmayan ve polis memuru olan veli, geldiği okulda Müdür Tülay Taş ve yardımcısı Sinan Delibaş ile tartışmaya girdi. Tartışma esnasında öfkesine hakim olamayan polis memuru vel tabancasını çıkararak, Müdür Tülay Taş ve Müdür Yardımcısı Sinan Delibaş'a ateş etti. Saldırı esnasında okul müdürü belinin üstünden, yardımcısı da bacağından yara aldı. İki yaralı eğitim görelisi, çağrılan acil müdahale ekiplerince hastaneye kaldırılırken, meslektaşlarına teslim olan polis memuru veli gözaltına alınıp emniyete götürldü.

 Polis memuru velinin daha önce de okula gelip, aynı okul yöneticileriyle tartıştığı iddia edildi. Olay esnasında okulda bulunan öğrenciler ve öğretmenler korku dolu anlar yaşarken, olayla ilgili soruşturma sürüyor bildirildi

 

Son Dakika Gündem Habeleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal