Burkina Faso ve Gine'den Getirilen 122 Türk Vatandaşı İzmir'de KYK Yurtlarına Yerleştirildi

Burkina Faso ve Gine'den getirilen 122 Türk vatandaşı, coronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında, 14 günlük karantinalarını tamamlamaları için İzmir'in Bornova ile Buca ilçesindeki öğrenci yurtlarına götürüldü.

04.05.2020-08:11 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-08:09) Burkina Faso ve Gine'den Getirilen 122 Türk Vatandaşı İzmir'de KYK Yurtlarına Yerleştirildi
Burkina Faso ve Gine'den getirilen 122 Türk vatandaşı, coronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında, 14 günlük karantinalarını tamamlamaları için İzmir'in Bornova ile Buca ilçesindeki öğrenci yurtlarına götürüldü.

Uçakla İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na varan 122 Türk vatandaşı, ateşlerine bakıldıktan sonra AFAD ekipleri tarafından dezenfekte işlemi yapılan bavullarını almak için alana girdi.

Oradan otobüslere sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek, ekip tarafından alınan güvenlik tedbirleri altında İzmir Buca Hanzade Hatun Kredi ve Yurtlar Kurumu ve Gençlik ile Spor Bakanlığı İzmir Yörük Ali Efe Öğrenci Yurdu'na getirildi.

Yurtlara Türk bayraklarıyla giriş yapan vatandaşlar, yeniden ateşlerine bakılarak kayıtları yapıldıktan sonra kendileri için belirlenen odalara alındı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal