Bunalımda Olan Genç Kız Babasının Tabancası ile İntihar Etti

Kırıkkale'de bir süredir bunalımda olan 20 yaşındaki Hilal Ö., ailesinin evde olmadığı bir sırada babasının tabancası ile kendini başından vurarak intihar etti.

20.04.2019-09:11 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-11:27) Bunalımda Olan Genç Kız Babasının Tabancası ile İntihar Etti

Kırıkkale'de, öne sürülene göre bir süredir bunalımda olan Hilal Ö., babasının tabancasıyla kendisini başından vurdu. Eve giden sağlık birimleri tarafından gerçekleştirilen kontrolle genç kızın hayatını kaybettiği tespit edildi. Olayla alakalı soruşturma açıldı.

Olay, saat 16.00 sularında Çalılıöz Mahallesi'nde oldu. Ailesiyle beraber ikamet eden ve bir zamandır bunalımda olduğu iddia edilen Hilal Ö.,(20) ailesinin evde olmadığı esnada babasına ait tabancayla kendisini başından vurdu.

ÇİLİNGİR YARDIMIYLA GİRDİKLERİ EVDE KANLAR İÇERİSİNDE BULDULAR

Hilal Ö.'ye ulaşamayan akrabaları, durumdan şüphelenip eve gitti. Zili çalmalarına karşın kapıyı açan olmayınca polis ve sağlık birimlerine haber verildi. Olay yerine giden ekipler, kapıyı çilingir yardımıyla açmalarının sonrasında Hilal Ö.'yü kanlar içinde yerde buldu.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık birimleri tarafından gerçekleştirilen kontrolde Hilal Ö.'nün yaşamını yitirdiği tespit edildi. Hilal Ö.'nün cesedi, olay yerinde gerçekleştirilen incelemelerin sonrasında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna sevk edildi.

Olayla alakalı soruşturma açıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal