Bülent Turan: Türkiye Ayağa Kalkarsa, Dünyanın Kaderi Değişir

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yaptığı konuşmada İslam dünyasının kalbinin Türkiye'de attığını söyledi.

20.03.2019-18:18 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-18:45) Bülent Turan: Türkiye Ayağa Kalkarsa, Dünyanın Kaderi Değişir

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Umurbey Engelli Bakım Merkezi'nin temel atma töreninde açıklamalarda bulundu.

İSLAM DÜNYASININ KALBİ 

Çanakkale Kara Savaşları'nda hayatını kaybeden dedelerini anmak için Türkiye'ye gelecek olan Yeni Zelandalıların eskiden olduğu gibi baş tacı edilmeye devam edileceğini ifade eden Turan, "Dedelerini anmaya geldiler. En iyi imkanları vermeye çalıştık. Yine yapacağız. Fakat gördünüz geçen hafta menfur bir saldırı gerçekleşti. 50 Müslüman kardeşimiz hiçbir günahı yokken camide namaz kılarken öldürüldü. Bir konunun altını çizmek istiyorum. Ölenler arasında Türk yok. 50 Müslüman öldü, şehit oldu. Türk yok. Fakat o hain saldırıyı yapan alçak, o yayınladığı manifestoda sadece 'Türkiye' diyor, 'Erdoğan' diyor. Neden, biliyor ki, bu İslam dünyasının kalbi Türkiye'de atar." diye konuştu.

"HEP BERABER YAŞAYACAĞIZ"

Turan konuşmasının devamınında, "Biliyor ki, Türkiye ayağa kalkarsa, dünyanın kaderi değişir. Biliyor ki, Bosna'dan Kafkaslara, Orta Doğu'ya kadar her alanda Türkiye'nin hatırası var. O yüzden Arabistan, Mısır, orası, burası demedi. 'Türkiye düşmanımız' dedi. Bu çok farklı bir ifade. O yüzden biz beka meselesi derken, Türkiye'nin birliği, beraberliği derken bizim ufak hesaplara, ufak polemiklere muhatap etmeyin derken bunu demeye çalışıyoruz. Adam 'Türk' diyor, 'Türkiye' diyor ve 'Erdoğan' diyor. Ölenler arasında Türk olmamasına rağmen bunu söylüyor. Biz de 81 milyon daha dik duracağız. Daha onurlu bir hayatı, daha güçlü bir hayatı hep beraber yaşayacağız" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal