Bülent Arınç'tan Dikkat Çeken Açıklama: Ahmet Türk'ün Terörle İlgisi Yok

Ahmet Türk'ün terörle ve şiddetle ilgisi olmadığını söyleyen Arınç, "Bu adam terör ve şiddetten uzak, ülkede barış olmasını isteyen bir insandır" dedi.

09.09.2019-17:05 - (Son Güncelleme: 09.09.2019-17:03) Bülent Arınç'tan Dikkat Çeken Açıklama: Ahmet Türk'ün Terörle İlgisi Yok

Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediyeleri'ne kayyum atanmasıyla alakalı tartışmalar, uzun bir zamandır siyaset dünyasının gündeminde.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç da Habertürk canlı yayınında, kayyum atamalarıyla alakalı açıklamalar yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun elinde karara yönelik muhakkak sağlam gerekçelerin olduğunu söyleyen Bülent Arınç, buna karşın Ahmet Türk ile alakalı dikkat çeken bir yorum yaptı.

"ÜLKEDE BARIŞ OLMASINI İSTEYEN BİR İNSANDIR"

Arınç, programda şu sözleri kullandı: "Ahmet Türk'ün terörle şiddetle uzaktan yakından bir alakası yoktur. Kandil'le HDP'yle var mıdır? Vardır, mecburiyetten. Bu adam terör ve şiddetten uzak, ülkede barış olmasını isteyen bir insandır. Ben yalnızca Ahmet Türk'ü biliyorum ve ona saygı duyuyorum. Çünkü çözüm süreci içinde de kendisiyle irtibatımız oldu." sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal