Bülent Arınç'tan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu Yorumu

Meclis eski başkanı Bülent Arınç'tan yeni parti kuracağı iddia edilen Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan hakkında açıklamalar yaptı. Arınç, Babacan için "Lider değil" derken Davutoğlu için ise "Siyasi bir figür" dedi.

26.06.2019-17:21 - (Son Güncelleme: 26.06.2019-17:17)

Sözcü gazetesinden Veli Toprak'ın aktardığına göre, AK Partili Bülent Arınç, kurulacağı iddia edilen yeni parti hakkında ilginç yorumlar yaptı.

Habere göre SGK Başkanlığı, MEB ve Başbakanlık Müşteşarlığı gibi vazifeler yapan Emin Zararsız'ın kızının düğünü AK Partili birçok ismi bir araya getirdi.

Düğüne ağırlıklı olarak yeni parti çalışması yapan isimler geldi. Bülent Arınç da aynı masada oturduğu AK Partili eski milletvekillerine siyasi gelişmelerle alakalı açıklamalar yaptı.

Arınç'ın, eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan için "Çalışkan, dürüst, kamuoyunda da sevilen bir arkadaşımız. Fakat lider değil. Bir partide ikinci, üçüncü görevi alacak biri olabilir" dedi.

Arınç, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla alakalı ise "Davutoğlu 2003'ten itibaren Başdanışman, Dışişleri Bakanı, Genel Başkan ve Başbakanlık vazifeleri yaptı. Kendini yetiştirmiş, donanımlı, çalışkan bir kişi. Girdiği seçimde de yüzde 49 oy aldı. Tecrübesi daha fazla, güçlü bir siyasi figür" yorumunu yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal