BUDO'da Tek Fiyat Uygulaması

Bursa Büyükşehir Belediyesi aracılığyla kurulan ve İstanbul - Bursa arasında deniz ulaşımı hizmeti sunan BUDO, yolcu bilet fiyatlarında % 40 indirim yaptı.

07.10.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 07.10.2020-15:29) BUDO'da Tek Fiyat Uygulaması

Büyükşehir Belediyesinden gelen açıklamaya göre, BUDO'da sefer saati, günü ile istikameti fark etmeksizin 39 TL'lik tek fiyat uygulamasına geçildi.

Senede yaklaşık ortalama bir milyon yolcu taşıyan BUDO'da, tam 65, öğrenci 53 , engelli ile gaziler için 45 TL olan bilet fiyatının 39 TL indirilmesiyle % 40 indirim getirildi.

SEFEDER SAYISI ARTTIRILACAK

Diğer taraftan, Bursa - İstanbul arasında günlük karşılıklı üç olan sefer sayısı, 12 Ekim tarihinden itibaren dörde yükselecek.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya ilçesinde yer alan BUDO İskelesi önünde, yeni sistemi kamuoyuna bildirdi.

Aktaş, salgın döneminde şehirlerarası ulaşım yasağı olduğu zaman haricinde BUDO'nun hizmetlerine hiç kesilmediğini anımsattı.

BUDO'nun normalleşme dönemiyle beraber uluslararası kuruluşlar aracılığıyla gerçekleştirilen kontrollerde koronavirüs salgınına karşı güvenlik sertifikası aldığını ve sosyal mesafeli koltuk düzeniyle gidiş gelişleri sürdürdüğünü ifade eden Aktaş, şu açıklamada bulundu:

'Hiçbir koşul ve şart olmadan, sefer saati, günü ve yönü fark etmeksizin tüm BUDO fiyatlarını 39 liraya indirerek, 2 yıl önceki fiyatlara döndük. Uygulamamız ilk günden etkisini gösterdi ve normalde 70-75 yolcuyla kalkarken, bu sabah 130 yolcuyla kalktık. Bu kısa süreli bir uygulama değil. Kış ve bahar dönemi boyunca vatandaşlarımız bu cazip fiyat uygulamasından yararlanabilecek. Pandemi nedeniyle yapılan seyreltilmiş yolcu uygulaması ve artan maliyetlere rağmen ekonomik fiyat anlayışını istikrarlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. BUDO bilet fiyatlarında yaptığımız bu indirimle vatandaşlar, Bursa-İstanbul arasında daha ekonomik seyahat etme imkanına kavuşacak.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal