Bu Hafta Kar Yağacak mı?

Havaların bu sene geç soğuması barajlardaki su doluluk oranındaki düşüş bu hafta kar yağacak mı, bu hafta yağmur var mı gibi sorulara neden oluyor. Geçtiğimiz cuma günü İstanbul'u etkisi atına alan kar yağışı İstanbul ve çevresine geri dönecek mi? Kar yağacak mı? Kar ne zaman geliyor?

23.01.2021-16:36 - (Son Güncelleme: 23.01.2021-16:36) Bu Hafta Kar Yağacak mı?

Kar yağacak mı? İstanbul'a kar ne zaman gelecek gibi sorular araştırma konusu oldu. Peki İstanbul'a kar ne zaman gelecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 24.01.2021 saat 00.00'dan 21.00'a kadar dikkat edilmesini istedi. Açıklamada, 'Güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli rüzgar (40-61 km/saat) ve yer yer fırtına (61-74 km/ saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır' ifadelerine yer verildi.

KAR NE ZAMAN GELİYOR?

Özellikle İstanbul ve çevresi için yeniden kar gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre; Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların 2 ila 4 derece artması öngörülürken, yeni bir soğuk hava sisteminin Edirne'den giriş yapacağı belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal