Bu Bulmacayı Yalnızca Dahi İnsanlar Çözebiliyor!

Şimdi sizlere birkaç tane resimli soru soracağım ve içlerinden birşeyi bulmanızı isteyeceğim. Her resimde 30 saniye süreniz var. Eğer bu sürede sorduğum şeyi bulabilirseniz gerçekten iyisiniz demektir. Şimdi hazırsanız başlıyoruz.

18.08.2017-10:53 - (Son Güncelleme: 18.08.2017-10:42)

Şimdi videoda karşınıza gelecek resimli sorulara dikkatle bakın. İçlerinden neyi bulmanız gerektiğini hafızanızda tutun ve 30 saniyede bulun. Sadece zeki olanlar bu testi 30 saniyede çözüyor. Her resimde 30 saniye süreniz var. Eğer bu sürede sorulan şekli bulabilirseniz gerçekten iyisiniz demektir. Şimdi hazırsanız başlıyoruz.

SADECE ZEKİ OLANLAR 30 SANİYEDE ÇÖZEBİLİYOR!

Zeka oyunları konusunda pek çok araç ve websitesi geliştirilmiş durumda. Bu yazımızda sizlerle yaygın olarak bilinen çeşitli zeka oyunlarının detaylarını paylaşıyoruz. Yazımızda öncelikle birçok zeka oyunu için video tanıtım bağlantısı verdik. Bulamadıklarımız için de açıklayıcı anlatımların olduğu web sayfalarına yönlendirdik. Ardından da zeka oyunları konusunda kendimizi geliştirmek için neler yapabileceğimizi anlattık. Sizler için böyle bir derleme bilginin faydalı olacağını ümit ederim. Hepsi oldukça zevkli oyunlar.

Zeka, sadece salt zeka mıdır? Yoksa psikolojik olarak hem bizi hem de çevremizde bizimle olan tüm insanları her açıdan etkileyen bir kavram mıdır? Bu test ile işte size bunun cevabını veriyoruz! Bu test sayesinde zeka düzeyiniz umdğunuzdan daha fazla yükselecek!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal