Böyle Boşanma Sebebi Görülmedi

İstanbul'da bir adam eve köpek ve papağan aldı. Eşi evde bebek olduğu gerekçesiyle hayvanları istemeyince sinirlenen adam "O zaman sen git" dedi. Bunun üzerine çift boşanma kararı aldı.

05.07.2018-09:10 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-08:59) Böyle Boşanma Sebebi Görülmedi

İstanbul'da meydana gelen olayda eve köpek ve papağan alan R.S., eşinin "Evde bebek var, bu hayvanlara bakamayız, onları tekrar götür" tepkisiyle karşılaşınca "O vakit onların yerine sen git" deyip eşini evden kovdu. İki ay babasının evinde kalan E.S., eşinin barışma teklifi yapmaması ardından boşanma kararı aldı.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Eşinin, kendisini ve çocuğunu köpek ve papağana tercih ettiğini söyleyen E.S., İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı.

"PSİKOLOJİM BOZULDU"

Dilekçede gerek kayınvalidesi gerekse eşinin duruşu neticesinde yıprandığına ve evliliği daha fazla devam edemeyeceğine yer veren E.S. evlilikte hiçbir hatası omadığını tersine sadakatsizliğe uğrayıp, şiddet gördüğünü bu sebeple psikolojisinin bozulduğunu kaydetti.

100 BİN LİRA TAZMİNAT İSTEDİ

Eşinden 50 bin TL maddi 50 bin TL manevi olmak üzere 100 bin TL tazminat istedi. Çocuğu ve kendisi için bin 500 TL nafaka talep etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal