Botoks Faciasında Çarpıcı Detaylar! Paket Servis Elemanı Çıktı

Kübra Boyraz'ın yaptırdığı botoks işlemi ardından hayatını kaybetmesine neden olan estetik merkezi yetkilileriyle ilgili şoke eden detaylar ortaya çıktı.

29.09.2020-16:57 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-16:22) Botoks Faciasında Çarpıcı Detaylar! Paket Servis Elemanı Çıktı

İstanbul Beylikdüzü'nde bir güzellik merkezinde kalça botoksu yaptırdıktan sonra fenalaşan bir çocuk annesi Kübra Boyraz, ertesi gün yaşamını yitirmişti. Boyraz, memleketi Malatya'da toprağa verilirken, estetik merkezinin yetkilisi olan Doktor Öner Özsoyeri ve Erdal Doğruya tutuklanıp cezaevine gönderilmişti.

İzmir'de bulunan güzellik merkezinin sahibi Cansel Akter, Erdal Doğruya ve Öner Özsoyeri ile yaklaşık 2 ay ortaklık yaptığını belirterek iki isim hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

YEMEK FİRMASINDA PAKET SERVİS GÖREVLİSİYMİŞ

İki şüphelinin botoks, dolgu, burun estetiği gibi birçok operasyon yaptığını söyleyen Akter, "Önce Öner yapıyordu, Erdal yardım ediyordu. Öner, devletten yasa dışı bir şey yaptığı için atıldı diye biliyorum. Erdal da bana doktor olduğunu söyledi. Ancak daha sonradan araştırdığımda yemek firmasında paket servis görevlisiymiş. Öner ile tanışmış, Öner ona bu işleri öğretmiş. İşlemleri öğrenince o da operasyon yapmaya başlamış." dedi.

YASA DIŞI KÜRTAJ İDDİASI

Akter, iki şüphelinin güzellik merkezi ve masaj kursu ruhsatı alarak yasa dışı işlerini bu merkezde yaptıklarını iddia etti. Özsoyeri ve Doğruya tarafından tehdit edildiğini anlatan Akter, "İş yerine gittiğimde bir tane kadının işlemde olduğunu söylediler. Kadın çok kötüydü, 'Kanamam geçecek mi' tarzında sorular soruyordu. Baktım, kadın kan içindeydi. 'Erdal kadına ne yaptınız' dedim. Öner Bey de oradaydı ve kürtaj yaptıklarını söylediler. Bunun mümkün olmadığını, kadının hastaneye gitmesi gerektiğini söyledim. Bana, 'Sesini kesiyorsun' dediler." ifadelerini kullandı.

"15 GÜN HASTANEDE YATTIM"

Akter, bu tür işlem yaptırmak isteyenlerin hastaneye gitmesi gerektiğini vurgulayarak "Bunların kullandıkları ürünleri gördüm. Dolgu için bebek yağı bile kullanıyorlardı. Bir de kaçak bir ürün vardı. Onların ne tür malzemeler kullandıklarını bilmediğim ve ne tür insanlar olduğunu anlamadığım zamanlarda ben de onlara botoks yaptırdım ve 15 gün hastanede yattım. Az daha ölüyordum" diye konuştu.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal