BOTAŞ'tan Ham Petrol Çalan Hırsızlar Suçüstü Yakalandılar

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Artuklu ilçesine bağlı Yalım Mahallesi Ömerli Caddesi üzerinde petrol kaçakçılığı yapıldığı yönünde bir bilgi aldı.

22.01.2020-09:58 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-09:49) BOTAŞ'tan Ham Petrol Çalan Hırsızlar Suçüstü Yakalandılar

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Artuklu ilçesine bağlı Yalım Mahallesi Ömerli Caddesi üzerinde petrol kaçakçılığı yapıldığı yönünde bir bilgi aldı.
Jandarma ekipleri tarafından bu adrese düzenlenen operasyonda M.B., N.A. ve A.E. isimli şüpheliler, ham petrolü motorine dönüştürmek amacıyla kurulan rafineri tesisi ve destinasyon sistemini faal halde çalıştırırken gözaltına alındı.

2 KİŞİ TUTUKLU
Olaya yönelik yapılan aramada, 10 bin litre ham petrol, 17 bin litre motorin, 4 bin litre dip malzemesi olmak üzere 31 bin litre petrol türevi, 3 adet 20 bin litrelik yakıt tankı, 2 adet 40 bin litrelik yakıt tankı, 2 adet 10 bin litrelik yakıt tankı, 1 adet soğutma düzeneği, 1 adet filtre sistemi, 1 adet ateşleme düzeneği ile çok sayıda akaryakıt elde etmek için yararkanılan ekipman bulundu. Bununla birlikte N.A.adlı kişinin kullandığı araçta yapılan aramada ise 0,33 litrelik numune akaryakıt ele geçirildiği ortaya çıktı.
Yapılan çalışmalar sonucunda N.A. ve M.B. isimli şüpheliler adli makamlarca tutuklanırken, A.E. ve M.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan olayla ilgisi olduğu belirlenen A.B. adlı şahıs ile ilgili olarak yakalama çalışmaları başlatıldığı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal