Boşluktan Aşağı Kendini Bırakan Kadını Havada Yakaladılar

Ordu'da üçüncü kattan atlayarak intihar girişiminde bulunan bir kadını montuyla kurtaran polis memurları, başarı belgesi ile ödüllendirildi.

04.12.2018-20:03 - (Son Güncelleme: 04.12.2018-19:35)

Olay Ordu'nun Alntınordu ilçesinde yaşandı. Bir kadın üçüncü kattan atlayarak intihar girişiminde bulundu. Polis memurları ise montunu gererek aşağı düşmekte olan kadını kurtardı. Polis memurları da Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten tarafından 'başarı belgesi' ile ödüllendirildi.

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen, kimliği belirlenemeyen kadın, oturduğu evin 3'üncü katında pencereye çıkarak intihara kalkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayı telsizden duyup bölgeye intikal eden, biri komiser yardımcısı 2 polis memuru, bina önüne gelerek intihara kalkışan kadını ikna etmek istedi. Kadının ikna olmayacağı anlayan ve pencereden sarktığını gören bir polis memuru montunu çıkarıp gerdi, kadın kendini boşluğa bıraktığında gerilen montun üzerine düştü. Yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal