Boşanma Davası Çıkışı Eşi Ve Çocuklarına Taşla Saldırdı

Karaman’da şiddetli geçimsizlik yüzünde eşi boşanma davası açtı. Boşanma davasına gelen İ.Y. duruşma çıkışı eşi, kayınvalidesi ve çocuklarına taşla saldırdı.

18.10.2018-16:31 - (Son Güncelleme: 18.10.2018-16:29) Boşanma Davası Çıkışı Eşi Ve Çocuklarına Taşla Saldırdı

Karaman’da şiddetli geçimsizlik yüzünde eşi boşanma davası açtı.  Boşanma davasına gelen İ.Y. duruşma çıkışı eşi, kayınvalidesi ve çocuklarına taşla saldırdı.

Edinilen bilgilere göre olay Karaman’da öğle saatlerinde meydana geldi. İ. Y., şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi H. Y., tarafından açılan boşanma davasının duruşması için adliyeye geldi. Eşi ve çocuklarının adliye geldiği, kayınpederinin kullandığı otomobili otoparkta gören İ. Y., iddiaya göre aracın LPG tankına giden kablolarını kesti ve duruşmaya katıldı. Duruşma çıkışı eşi, çocukları ve kayınvalidesinin bindiği otomobil arıza nedeniyle 100 metre ileride durduğu belirtildi.

Araç arıza yaptıktan sonra İ.Y. taşlarla araçtaki eşi H.Y, çocukları ve kayınvalidesine saldırdı. Meydana gelen saldırıda eşi H.Y., çocukları ve kayınvalidesi çeşitli yerlerinde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Duruşmanın ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal